Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 2
Realitní zpravodaj

Kupujete nemovitost? Zajímejte se, zda patří do rodinné domácnosti

Kupujete nemovitost? Zajímejte se, zda patří do rodinné domácnosti
24.1.2022 - Při koupi nemovitosti nemusí být důležitý jen fakt, kdo je zapsán jako vlastník v katastru nemovitostí. Pokud se nevyjádří sám vlastník, zeptejte se ho, zda je v nemovitosti rodinná..

Daň z nemovitosti – platí se už i za remízek

Daň z nemovitosti – platí se už i za remízek
21.1.2022 - Vlastníci nemovitostí, u nichž došlo ke změnám ve vlastnictví nemovitosti, musí do 31. ledna podat přiznání k dani z nemovitosti. Letos se to může týkat většího počtu vlastníků, kteří do..

Růst hypotečních sazeb ochlazuje zájem o hypotéky

Růst hypotečních sazeb ochlazuje zájem o hypotéky
19.1.2022 - Banky v prosinci poskytly hypotéky za 34,5 miliardy. V součtu za celý rok produkce překonala 400 miliard. Kam se posune trh s úvěry na bydlení v příštím roce?

Koupili jste dům a objevili vady? Jak je správně reklamovat?

Koupili jste dům a objevili vady? Jak je správně reklamovat?
17.1.2022 - Mnoho kupujících omezí předkupní prověrku domu na výpis z katastru nemovitostí a vizuální prohlídku domu. Pokud se však nedohodnou s realitním makléřem na odborném posouzení technického..
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Nemovitosti » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Informace pro zákazníka ke zpracování jeho osobních údajů:

  1. 1.
  2. 2.Správce osobních údajů
  3. Monika Fröhlichová
  4. 76188183
  5. 5.Adresa: Buzulucká 1105/6, 500 03 Hradec Králové
  6. [email protected]
  7. +420 733 691 093
  8. 8.Právní základ pro zpracování a účel zpracování
  9. Zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je či se má stát subjekt údajů – za účelem uzavření smlouvy o poskytování realitních služeb a jejího následného plnění je nezbytné znát osobní údaje smluvního partnera; zdrojem osobních údajů je subjekt údajů
  10. Právní předpisy – plnění povinností, které plynou z právních předpisů (zejména daňových) – za účelem splnění některých zákonem daných povinností je třeba archivovat některé dokumenty obsahující osobní údaje subjektu údajů; zdrojem osobních údajů je subjekt údajů
    1. 9.Příjemci osobních údajů
  11. Orgány veřejné moci (např. finanční úřad apod.)
  12. Advokátní kancelář zajišťující pro správce právní služby
  13. Účetní v rámci zpracování účetnictví
    1. 10.Rozsah zpracovávaných osobních údajů
  14. jméno a příjmení, adresa bydliště, rodné číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, číslo občanského průkazu
    1. 11.Doba zpracování osobních údajů
    2. 12.Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu a následně po dobu promlčecí, resp. po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy, poté s nimi bude naloženo dle platné právní úpravy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Nařízení GDPR).
    3. 13.Práva subjektu údajů
    4. 14.Subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům – právo získat informace o tom, zda subjekt zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. 
    5. 15.Subjekt údajů má právo na opravu osobních údajů – právo žádat opravu nepřesných či doplnění neúplných osobních údajů, které se ho týkají, a to bez zbytečného odkladu.
    6. 16.Subjekt údajů má právo na výmaz osobních údajů – právo žádat, aby správce vymazal osobní údaje subjektu, které se ho týkají, a to za splnění určitých podmínek; toto právo se však mimo jiné neuplatní, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce podle práva Unie nebo členského státu vztahuje.
    7. 17.Subjekt údajů má právo na omezení zpracování – právo žádat za splnění určitých podmínek omezení zpracování osobních údajů subjektu údajů. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má subjekt právo kdykoli vznést námitku.
    8. 18.Subjekt údajů má právo na přenositelnost údajů – možnost subjektu údajů získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.
    9. 19.V případě, že bude subjekt údajů jakkoli nespokojen se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem, může podat stížnost přímo správci, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
    10. 20.Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů dává subjektu údajů možnost kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud takový souhlas správci poskytl.

 

 



Cookies