Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 5
Realitní zpravodaj

Mezi oceněné stavby roku 2022 patří muzeum, most i soukromá vila

Mezi oceněné stavby roku 2022 patří muzeum, most i soukromá vila
27.1.2023 - Soutěž Stavba roku pořádá již tradičně Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. Loni to byl již třicátý jubilejní ročník, v němž stejnoměrně uspěly v pěti kategoriích rekonstrukce,..

Jak se daní výnos z pronájmu společných prostor v bytovém domě

Jak se daní výnos z pronájmu společných prostor v bytovém domě
26.1.2023 - Společenství vlastníků jednotek má několik zdrojů příjmů, které spravuje a jejichž prostřednictvím zajišťuje správu bytového domu, jeho údržbu, renovace a podobné. Některé příjmy však..

Jaké jsou rozdíly v přihlášení k trvalému pobytu dle typu vlastnictví nemovitosti

Jaké jsou rozdíly v přihlášení k trvalému pobytu dle typu vlastnictví nemovitosti
25.1.2023 - O přihlášení k trvalému pobytu kolují nejrůznější nepravdy. Někteří majitelé bytových domů dávají do nájemní smlouvy ustanovení, že se nájemce nesmí v bytě přihlásit k trvalému pobytu, a..

Nových bytů se loni v Praze prodalo nejméně za 20 let

Nových bytů se loni v Praze prodalo nejméně za 20 let
23.1.2023 - Drahé a nedostupné hypotéky a nejistá ekonomická situace výrazně zasáhly pražský rezidenční trh. Za celý loňský rok developeři v Praze prodali jen 2400 nových bytů, což je nejméně za..
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Nemovitosti » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Informace pro zákazníka ke zpracování jeho osobních údajů:

  1. 1.
  2. 2.Správce osobních údajů
  3. Monika Fröhlichová
  4. 76188183
  5. 5.Adresa: Buzulucká 1105/6, 500 03 Hradec Králové
  6. [email protected]
  7. +420 733 691 093
  8. 8.Právní základ pro zpracování a účel zpracování
  9. Zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je či se má stát subjekt údajů – za účelem uzavření smlouvy o poskytování realitních služeb a jejího následného plnění je nezbytné znát osobní údaje smluvního partnera; zdrojem osobních údajů je subjekt údajů
  10. Právní předpisy – plnění povinností, které plynou z právních předpisů (zejména daňových) – za účelem splnění některých zákonem daných povinností je třeba archivovat některé dokumenty obsahující osobní údaje subjektu údajů; zdrojem osobních údajů je subjekt údajů
    1. 9.Příjemci osobních údajů
  11. Orgány veřejné moci (např. finanční úřad apod.)
  12. Advokátní kancelář zajišťující pro správce právní služby
  13. Účetní v rámci zpracování účetnictví
    1. 10.Rozsah zpracovávaných osobních údajů
  14. jméno a příjmení, adresa bydliště, rodné číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, číslo občanského průkazu
    1. 11.Doba zpracování osobních údajů
    2. 12.Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu a následně po dobu promlčecí, resp. po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy, poté s nimi bude naloženo dle platné právní úpravy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Nařízení GDPR).
    3. 13.Práva subjektu údajů
    4. 14.Subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům – právo získat informace o tom, zda subjekt zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. 
    5. 15.Subjekt údajů má právo na opravu osobních údajů – právo žádat opravu nepřesných či doplnění neúplných osobních údajů, které se ho týkají, a to bez zbytečného odkladu.
    6. 16.Subjekt údajů má právo na výmaz osobních údajů – právo žádat, aby správce vymazal osobní údaje subjektu, které se ho týkají, a to za splnění určitých podmínek; toto právo se však mimo jiné neuplatní, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce podle práva Unie nebo členského státu vztahuje.
    7. 17.Subjekt údajů má právo na omezení zpracování – právo žádat za splnění určitých podmínek omezení zpracování osobních údajů subjektu údajů. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má subjekt právo kdykoli vznést námitku.
    8. 18.Subjekt údajů má právo na přenositelnost údajů – možnost subjektu údajů získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.
    9. 19.V případě, že bude subjekt údajů jakkoli nespokojen se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem, může podat stížnost přímo správci, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.
    10. 20.Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů dává subjektu údajů možnost kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud takový souhlas správci poskytl.

 

 



Cookies